Информация за доставка


"Булком Компютри Русе" ЕООД си запазва правото сроковете и наличността на продукти и на доставка да се уточняват по телефон или имейл, в момента на обработка на поръчката. "Булком Компютри Русе" ЕООД не носи отговорност за спазване на сроковете на доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и/или не са налични в склада на "Булком Компютри Русе" ЕООД.


Цените в сайта са в лева и с включен ДДС. В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане. Потребителят е длъжен да посочи коректен адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената поръчка, за да може тя да бъде задействана. Наличието на непопълнени полета за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация, не обвързва "Булком Компютри Русе" ЕООД със задължението за изпълнение на поръчката.


"Булком Компютри Русе" ЕООД предлага на всеки клиент възможността да вземе продукта директно от магазина на "Булком Компютри Русе" ЕООД (площад "Възрожденски" 6, търг комплекс "Пантеона"), без да плаща за доставка.


Времето за доставка се изчислява в работни дни.


Доставчикът на пощенските услуги встъпва в отговорност за продуктите по време на транспортиране.


"Булком Компютри Русе" ЕООД съветва клиентите да отварят поръчките си пред куриера, и при наличието на повреда да уведомяват незабавно доставчика на пощенската услуга.


Колко струва?


Цената за доставката на желаната стока се определя, съобразно ценовата листа на избраната от клиента куриерска фирма!


Начин на доставка?


"Булком Компютри Русе" ЕООД доставя стоката до Вас с помощта на куриерски компании ЛЕО Експрес, Еконт експрес, Спиди, ако се намирате на територияра на България. В рамките на град Русе доставките се извършват с транспорт на "Булком Компютри Русе" ЕООД.


Кога ще получа пратката?   


Доставката се извършва в рамките от 24 до 48 часа след поръчката - в зависимост от наличностите и Вашето местоположение.  За територията на град Русе доставките се извършват в рамките на работния ден или до 24 часа.


Какво Ви се доставя?


Поръчаната стока се доставя с необходимите  документи - фактура за покупката, гаранционна карта.


Всяка пратка трябва  да бъде отворена и прегледана преди заплащането на наложения платеж. Ние настояваме за това!


"Булком Компютри Русе" ЕООД извършва доставката на стоките само на територията на Република България.


Ако даден продукт не може да бъде доставен до Клиента, "Булком Компютри Русе" ЕООД е задължена да го уведоми.


Преди завършване на поръчката "Булком Компютри Русе" ЕООД ще посочи на сайта стойността на допълнителните разходи, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).


Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на "Булком Компютри Русе" ЕООД за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката, не е спазена.


"Булком Компютри Русе" ЕООД или представител на избраната от клиента куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.


Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от "Булком Компютри Русе" ЕООД компания за куриерски услуги, приеме стоките.