За нас

Фирма " Булком Компютри Русе" ЕООД е българска частна компания, създадена през 2002г в гр. Русе. В резултат на дългогодишния опит, който сме придобили в сферата на хардуера сме сред най-големите и надеждни доставчици на хардуер-пазара в гр Русе. Основната ни дейност е търговия, проектиране, инсталация, поддръжка и ремонт на компютърни системи. Предлагаме висококачествени продукти и решения за изграждане на съвременни компютърни системи. Предлагаме извън-гаранционен сервиз на всички марки компютри, лаптопи и монитори! Разполагаме със собствен сервиз, оборудван с необходимата техника за извършване на висококачествена сервизна дейност!Предлагаме и следните услуги:

- Продажба и доставка на компютри и периферия от водещи световни производители.

- Продажба и доставка на всички видове компоненти за лаптопи и настолни компютри: дъна, процесори, памети, твърди дискове, захранвания, кутии, охлаждане, видео карти, UPS-и, от водещи световни производители.

- Асемблиране на компютърни конфигурации по изисквания и критерии на клиента.
- Продажба и доставка на лаптопи от водещи производители: ACER, ASUS, DELL, FUJITSU, HP, LENOVO, TOSHIBA. Гаранционна и след-гаранционна поддръжка.

- Разработка на цялостни IT решения.

- Абонаментна поддръжка на хардуер.

- Изграждане на системи за аналогово, аналогово HD или IP видео-наблюдение.

- Зареждане и рециклиране на консумативи за лазерни принтери.


Русе, площад "Възрожденски" 6, Търговски комплекс "Пантеона"

Телефони  за връзка: 0888-441-129 / 0885-730-221 / 0885-706-303